Comerç i indústria units per un mateix escenari d’oportunitat. Montornès del Vallès.

El proppassat dimecres 22 de gener vam presentar, conjuntament amb l’equip de la regidoria de Promoció Econòmica, amb en Jordi Delgado al capdavant, l’Informe EIXOS Montornès del Vallès 2019.

Vam passar una estona molt agradable, pica-pica i networking amb els assistents inclosos. Aquí podeu accedir al videu de la conferència.

La presentació va tenir lloc al centre cívic de Can Saurina, al centre urbà del municipi. La sala era plena i el públic era majoritàriament botiguer.

L’informe exposa les dades d’evolució històrica del comerç urbà i de les activitats empresarials als parcs i polígons empresarials de Montornès. I, també, els escenaris d’oportunitat que se’n deriven.

Hi ha clares oportunitats de negoci a orientar l’oferta comercial a donar servei als treballadors i les empreses dels polígons d’activitat econòmica que envolten el municipi. Gimnasos, restauració especialitzada, regals d’empresa, acadèmies d’idiomes, són algunes de les oportunitats identificades.

Articles relacionats:

https://www.lavanguardia.com/local/valles-oriental/20150318/54429078936/montornes-del-valles-detecta-67-naus-buides-i-106-locals-buits.html

https://www.lavanguardia.com/local/valles-oriental/20180426/442944717204/sinergias-poligonos-comercios.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *